Recent Posts

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΝΤΕΙΟΥ


ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο οργανώνει  «Συνάντηση Ενημέρωσης»  για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, οι οποίοι πρόκειται σε λίγες εβδομάδες να  αποφασίσουν για την σύνταξη του μηχανογραφικού τους δελτίου.
Για τον σκοπό αυτό σας περιμένουμε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου μας, στην Λεωφόρο Συγγρού 136, στην Αθήνα, για να σας ενημερώσουμε για τα Τμήματά  μας και τα γνωστικά αντικείμενα που καλλιεργούνται στο Πανεπιστήμιό μας. Όπως ίσως γνωρίζετε το Πάντειο Πανεπιστήμιο είναι το μόνο στην Ελλάδα που ασχολείται με το σύνολο των κοινωνικών και πολιτικών επιστημών.
Στην συνάντηση αυτή θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις σπουδές στην κοινωνιολογία, την κοινωνική ανθρωπολογία, την κοινωνική πολιτική, στις διεθνείς και ευρωπαϊκές σπουδές, στην δημόσια διοίκηση, στην οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη, στην πολιτική επιστήμη και ιστορία, στην ψυχολογία, στις σπουδές μέσων επικοινωνίας και πολιτισμού.
Νομίζουμε ότι η συνάντηση αυτή θα λύσει πολλές απορίες σας σχετικά με τις επιστήμες αυτές και θα σας βοηθήσει να λάβετε τις σωστές αποφάσεις κατά την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σας δελτίου.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί της Τρίτης 28ης Μαρτίου 2017, στο αμφιθεάτρο Σάκη Καράγιωργα ΙΙ στο Νέο κτίριο του Πανεπιστημίου. Η είσοδος του Πανεπιστημίου είναι από την Λεωφόρο Συγγρού. Μπορείτε να έλθετε με το Μετρό, στάση Συγγρού Φιξ, με το τρόλεϊ 10 (Χαλάνδρι -Τζιτζιφιές) και με τα Λεωφορεία 040, 106, 126,136,137,550,Α2, Β2, Ε90, τα οποία έχουν στάση (Πάντειο) ακριβώς έξω από το Πανεπιστήμιο.

ΣΑΣ    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
Οι Πρυτανικές αρχές και οι Καθηγητές του Παντείου Πανεπιστημίου
ΠΑΝΤΕΙΟΝ, 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου