Recent Posts

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υποδέχεται το 3ο Λύκειο Νέας Σμύρνης


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επιθυμώντας να δώσει στους νέους της Ευρώπης ηλικίας 16-18 ετών, τη δυνατότητα να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στις εμπειρίες τους, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να εκφράσουν τις προσδοκίες και τα σχέδιά τους για την ευρωπαϊκή οικοδόμηση, διοργανώνει από το 1992, τις ημερίδες "EUROSCOLA" στο Στρασβούργο της Γαλλίας. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής συμμετείχαν μαθητές λυκείου από τις χώρες-μέλη τής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δείτε το Πρόγραμμα Euroscola .

Η Ελλάδα για την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής (Α΄ Αθήνας και  Δ’ Αθήνας), θα εκπροσωπηθεί στην ημερίδα που θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο την 28η Απριλίου 2016,  από 24 μαθητές/τριες  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και δύο (2) συνοδούς καθηγητές .
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του σχολείου μας Βούσουρα Χάρις Β΄τάξη, Κοτζαμανίδη Νικόλαο Β΄τάξη, Μπομπού Ελένη Γ' τάξη, Καπλανέλη Δήμητρα Β΄τάξη και Κότσεβα Κοσάρα Γ΄τάξη για τη συμμετοχή την προσπάθεια και την επιτυχία τους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το σχολείο θα εκπροσωπηθεί και πάλι. Πολλά συγχαρητήρια στη Βούσουρα Χάρις που εκτός από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα κέρδισε τη δεύτερη θέση με υψηλό ποσοστό (98,2) . Μπράβο..!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου