Recent Posts

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τελετή Έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γκόλμπολ.


Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ν. Σμύρνης η Τελετή Έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γκόλμπολ. Το Γκόλμπολ είναι το δεύτερο Παραολυμπιακό άθλημα και απευθύνεται σε αθλητές με αναπηρίες όρασης.

Το Γκόλμπολ είναι αποκλειστικά Παραολυμπιακό άθλημα. Πρόκειται για ομαδικό άθλημα, στο οποίο συμμετέχουν μόνο τυφλοί αθλητές ή αθλητές με μειωμένη όραση.  

Οι σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων και τα σχολεία μας πάντα είναι παρών σε αυτές τις εκδηλώσεις & ενέργειες (Dali d’KLIC κλπ)  και με την συμμετοχή μας στηρίζουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων με αναπηρία. 
Δείτε παρακαλώ το συνημμένο έγγραφο εδώ.


https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Οι παίκτες για να ανταποκριθούν στο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού πρέπει να διαθέτουν υψηλή τεχνική, δύναμη, ταχύτητα, γρήγορη αντίδραση, ομαδικότητα, ευλυγισία και καλή αίσθηση του χώρου. Σε επίπεδο αναψυχής μπορούν να ασχοληθούν όλοι ανεξάρτητα από ηλικία, φυσική κατάσταση ή βαθμό απώλειας όρασης.
Το Γκόλμπολ διεξάγεται σε κλειστό γήπεδο Πετοσφαίρισης. Παίζεται από άνδρες και γυναίκες και κάθε ομάδα αποτελείται από τρεις βασικούς παίκτες και τρεις αναπληρωματικούς. Σκοπός του παιχνιδιού είναι η μία ομάδα να κυλήσει τη μπάλα με το χέρι προς την αντίπαλη πλευρά και να σημειώσει γκολ, ενώ οι αντίπαλοι παίκτες προσπαθούν να την αποκρούσουν με οποιοδήποτε μέρος του σώματός τους. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ. Η διάρκεια του αγώνα είναι δύο ημίχρονα των δέκα λεπτών.
Πηγή: neasmyrnilive.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου