Recent Posts

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Είναι στιγμές...( από το yousmile.gr )

Είναι στιγμές που όλα πάνε στραβά και νιώθεις τόσο άσχημα, ακόμα κι αν δεν φταις εσύ για αυτό που γίνεται γύρω σου. Απλά είσαι πολύ ευαίσθητος για να  τα αντιμετωπίσεις. Όλα πάνε στραβά και  δεν είναι στο χέρι σου  να αλλάξεις τα πράγματα. Εμφανίζονται άνθρωποι από το πουθενά και σου χαλάνε την ψυχολογία και αυτό γίνεται επειδή εσύ τους αφήνεις. Ίσως να πιστεύεις ότι δεν είσαι τόσο δυνατός.
Μην αφήνεις  τους άλλους να στο κάνουν αυτό. Είναι όλα μια ιδέα, πολλές φορές ούτε καν  το  καταλαβαίνεις ότι όλα είναι μέσα στο μυαλό .
Προσπάθησε να χαμογελάς γιατί η ζωή είναι
  πολύ μικρή  για να είναι θλιβερή.
Χαμόγελα όσο μπορείς.
Και μερικές φορές είναι καλό να ξέρεις να αφήνεις τους άλλους να μπουν
  στη ζωή σου. Όχι με το έτσι θέλω αλλά γιατί αξίζουν τον κόπο. Απλά προσπάθησε να βλέπεις με τα μάτια της καρδιάς και όχι με αυτά που βλέπουν όλοι, γιατί αυτοί είναι τυφλοί στην ουσία. Βλέπουν μόνο αυτό που τους συμφέρει.
Αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν απλά μην περιμένεις να τους χάσεις για να το συνειδητοποιήσεις.

Ξέρεις… πολλές φορές θα συναντήσεις  ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι να σε βοηθήσουν. Προσπάθησε λοιπόν  όταν τέτοιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου να  τους κρατήσεις κοντά σου  γιατί σπάνια θα τους ξανασυναντήσεις.
Mαρία. Ν

Smile tip: Σκέψου θετικά και χαμογέλα. Και όταν έρχονται ...."αυτές οι στιγμές" και θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον,είμαστε και εμείς εδώ!Κάλεσε στο 1056, δωρεάν και ανώνυμα όλο το 24ωρο.

Ένας πολύ καλός και χρήσιμος ιστότοπος για τους νεαρούς και νεαρές μας ...
 
Πηγή:  yousmile.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου