Recent Posts

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΑΒ ανοίγει τις πύλες της στην εκπαιδευτική κοινότητα.



Ανοιχτή πρόσκληση στην εκπαιδευτική κοινότητα να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της απευθύνει για ακόμα ένα ακαδημαϊκό έτος η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. (ΕΑΒ) και ήδη η εταιρεία έχει υποδεχτεί τους πρώτους μαθητές και σπουδαστές.

Σημειώνεται ότι την περίοδο Σεπτεμβρίου 2012-Αυγούστου 2013 πραγματοποιήθηκαν 51 εκπαιδευτικές επισκέψεις στην ΕΑΒ. Συγκεκριμένα η εταιρεία υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της συνολικά 1.899 μαθητές/σπουδαστές/φοιτητές και συνοδούς τους συμβάλλοντας εκ του ρόλου της στην προαγωγή των εκπαιδευτικών πραγμάτων στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας.
Ανάμεσα σε άλλους εκπαιδευτικούς φορείς η εταιρεία υποδέχτηκε τη Σχολή Ικάρων, την Πυροσβεστική Ακαδημία, τη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας, το Κέντρο Εκπαίδευσης Στελεχών του Εμπορικού Ναυτικού, σπουδαστές πολλών ανώτατων Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και, βεβαίως, πάρα πολλά σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την τοπική κοινωνία –με έμφαση στον Καλλικρατικό Δήμο Τανάγρας- αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων πραγματοποιείται παρουσίαση της εταιρείας –με εξειδίκευση στο αντικείμενο ενδιαφέροντος στην περίπτωση φοιτητών και σπουδαστών- και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις κατά την οποία αναδεικνύεται το εύρος των υπηρεσιών της ΕΑΒ, η τεχνογνωσία της και η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της.
Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί ένας εκπαιδευτικός φορέας να επισκεφθεί την ΕΑΒ, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας:
contact@haicorp.com, τηλ. 22620 46015.

Πηγή :esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου