Recent Posts

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

''Δημοσίευση εκδηλώσεων στην πύλη του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου''



Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι, φίλοι εκπαιδευτικοί,
Με το μήνυμα μας αυτό θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε  τη δυνατότητα δημοσίευσης  εκδηλώσεων των σχολείων και γενικά της εκπαιδευτικής κοινότητας στην πύλη του  Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου http://www.sch.gr
H ανάρτηση μπορεί να γίνει άμεσα από εσάς ως ακολούθως:

Από την πύλη του ΠΣΔ (www.sch.gr) θα συνδεθείτε είτε με τα στοιχεία του επίσημου λογαριασμού του σχολείου σας είτε με τα στοιχεία του προσωπικού σας λογαριασμού.
Στη δεξιά πλευρά, κάτω από το ημερολόγιο των εκδηλώσεων, θα εμφανιστεί η επιλογή "καταχωρήστε εκδήλωση", η οποία σας επιτρέπει να προχωρήσετε στην καταχώρηση της εκδήλωσής σας.
Στην καταχώρηση δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τον νομό καθώς και την περιοχή όπου απευθύνεται η εκδήλωση, αν επιθυμείτε να δηλώνεται μια συγκεκριμένη περιοχή/νομός.
Κάθε καταχώρηση θα πρέπει να έχει έναν τίτλο, ενώ στην περιοχή «δραστηριότητα» θα τοποθετήσετε τοκείμενο που αφορά την εκδήλωση σας.
Τέλος θα σημειώσετε την ημερομηνία ή ημερομηνίες πραγματοποίησης, την ώρα και πιθανόν αν υπάρχει επανάληψη της εκδήλωσης.
Συνιστούμε την προσοχή σας στην αποφυγή γραμματικών ή γλωσσικών λαθών. Επίσης δεν θα πρέπει ο τίτλος και το κείμενο να είναι  γραμμένα με κεφαλαία γράμματα, παρά μόνο στα σημεία που η γραμματική ορίζει ή αν θέλουμε να τονίσουμε  κάτι το ειδικό σε κάποια φράση.
Η καταχώρηση σας θα προβληθεί στην πύλη του ΠΣΔ μετά τον έλεγχο και την επιβεβαίωση προβολής από τον συντονιστή  της πύλης.
Θεωρούμε τη δυνατότητα αυτή χρήσιμη για την προβολή της δραστηριότητας των σχολείων, των ΠΔΕ, Διευθύνσεων, ΕΚΦΕ, ΚΕΣΥΠ και γενικά της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε όπως και για τις προτάσεις και  παρατηρήσεις σας.
Με εκτίμηση

Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Ο   Σ Χ Ο Λ Ι Κ Ο   Δ Ι Κ Τ Υ Ο
------------------------------------------------------------
Υπηρεσία Υποστήριξης Χρηστών, http://www.sch.gr/helpdesk
Τηλέφωνο  (χρέωση μία αστική μονάδα): 801-11-801-81 
Υποβολή αιτημάτων και αναφορών        :  http://helpdesk.sch.gr
e-mail:  info@sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου